Home » Interieur » Tips om de mooiste foto op canvas te laten drukken

Tips om de mooiste foto op canvas te laten drukken

Tips en ideeën voor foto op canvas

Heb jij een prachtige vakantiefoto gemaakt, ben je bij de fotograaf geweest met het gezin om een mooie gezinsfoto te laten maken of heb je een schitterende foto van jouw trouwe viervoeter geschoten? Dan kun je een foto op canvas laten drukken. Op een canvasdoek komt jouw favoriete foto helemaal tot zijn recht.

Nikkel Art helpt je graag een prachtige foto op canvas te laten drukken. Dit doen we onder andere door je enkele leuke ideeën te geven voor een foto op canvas en je enkele praktische tips te geven voor het afdrukken van jouw foto.

Leuke ideeën voor een foto op canvas

Je kiest helemaal zelf welke foto jij op canvas wil laten drukken. Wel geven we je graag enkele leuke ideeën voor jouw foto op canvas:
– Een leuke foto van het gezin. Gemaakt door een professionele fotograaf of gewoon samen op vakantie, tijdens een dagje uit en ga zo maar door.
– Een mooie vakantiefoto. Denk hierbij aan een foto van een mooi uitzicht op vakantie, een stad die je bezocht hebt en ga zo maar door.
– Een foto van jouw huisdier. Heb je een mooie foto gemaakt van je hond, je kat, je konijn of je cavia? Dan kun je deze foto ook op een canvasdoek laten drukken.
– Een foto van jouw favoriete stad. Denk hierbij aan New York, Parijs, Londen, Barcelona of gewoon de stad waar jij woont.
– Een foto van de natuur. Dit kan een foto zijn die je zelf gemaakt hebt, maar ook een foto uit de grote fotocollectie van Nikkel Art.

Lees ook:  Ontdek de charme van eclectische glamour in interieurdesign

Zoals je ziet, kun je wel tientallen mooie foto’s op canvas laten drukken. Het is dan ook niet zo moeilijk om een mooie foto op canvas te bestellen bij Nikkel-Art.

Tips om de mooiste foto op canvas te laten drukken

Nikkel Art werkt alleen met de beste printers. Door gebruik te maken van de beste printers, wordt jouw foto op canvas altijd op hoge kwaliteit gedrukt. Toch zijn er enkele dingen die je zelf kunt doen om de mooiste foto op canvas te laten drukken. Wij geven je graag enkele praktische tips voor het bestellen van jouw bedrukte canvasdoek.

Tip 1: kies een foto van hoge kwaliteit. Een foto van lage kwaliteit kan wel op een doek gedrukt worden, maar ziet er natuurlijk nooit zo mooi en scherp uit als een kwalitatief hoogwaardige foto.

Tip 2: kies de juiste dikte voor het canvasdoek. Bij Nikkel Art kun je een canvasdoek met een dikte van 2 centimeter laten bedrukken, maar ook met een dikte van 4 centimeter. Je kiest zelf hoe dik jouw doek moet worden.

Tip 3: bewerk de foto op de mooiste manier. Je kunt jouw foto in kleur laten drukken, maar ook in zwart-wit of met sepia-effect. Door een paar bewerkingen te testen, kom je er vanzelf achter hoe jouw foto op canvasdoek er het mooist uit ziet.