Home » Interieur » Meubelstickers kopen?

Meubelstickers kopen?

Meubelstickers

In ons assortiment vind je vele soorten Stickers pour porte. Wij verkopen deurstickers en muurstickers, maar hebben ook stickers in ons aanbod die speciaal ontwikkeld zijn voor het versieren van meubels. Heb jij een saaie kast of een saaie tafel in huis staan en wil je dit meubel op een unieke manier restylen? Dan bestel je een prachtige meubelsticker.

Waarom meubelstickers kopen?

Door een sticker op een meubelstuk te plakken, geef je dit meubelstuk een hele andere uitstraling. Een saaie, witte tafel kan bijvoorbeeld verrijkt worden met een prachtige afbeelding van kleurrijke bloemen. Een saaie kledingkast ziet er ineens veel boeiender uit als je hier een mooie stickers met een afbeelding van een bos op plakt. Met een meubelsticker kun je een meubelstuk niet alleen restylen, maar geef je het betreffende meubelstuk ook meer sfeer.

Het aanschaffen van een meubelsticker is ideaal als je een meubelstuk eigenlijk een beetje zat bent, maar het geen optie is een nieuw meubelstuk te kopen. Ben je jouw eettafel eigenlijk een beetje zat, maar vind je het zonde een nieuwe tafel te moeten kopen? Dan style je de tafel met een mooie sticker. Vind je jouw kledingkast niet zo mooi, maar staat deze helemaal verankerd? Dan is het vervangen van de kast ook lastiger. Je kunt in dit geval de kast het beste gewoon een make-over geven met een meubelsticker.

Lees ook:  Muurstickers

Jouw eigen meubelsticker ontwerpen

Bij Nikkel Art kun je zelf jouw meubelsticker ontwerpen. Je kiest niet alleen zelf hoe groot en hoe breed de sticker moet worden, maar je kiest uiteraard ook zelf welke afbeelding er op de sticker moet staan. Je kunt een afbeelding uit onze collectie op een sticker laten drukken, maar het is ook mogelijk jouw eigen foto op een meubelstickers af te laten drukken. Heb je bijvoorbeeld een prachtige foto gemaakt toen je op vakantie was of heb je een mooie foto van de kinderen? Dan kun je deze foto op een meubelsticker laten drukken. Omdat wij met de beste printers werken, wordt jouw favoriete foto gegarandeerd in hoge kwaliteit afgedrukt. Zo komen de kleuren van de foto extra goed uit en is de foto nog mooier.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen meerdere meubelstickers aan te schaffen. Heb je meerdere mooie foto’s in jouw eigen fotocollectie of heb je meerdere prachtige foto’s in onze grote fotocollectie gevonden? Dan laat je meerdere meubelstickers maken, zodat je af en toe een nieuwe sticker op jouw meubelstuk kunt plakken.