Home » Interieur » Diverse ontwerpen fotostickers

Diverse ontwerpen fotostickers

Fotostickers: unieke decoratie voor iedere woning

Ben je op zoek naar een uniek product om je woning te decoreren? Kies dan voor de fotostickers. Stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op muren, kasten, deuren, tafels en bureaus, laptops, koelkasten en andere vlakke oppervlaktes en geven je woning een geheel nieuwe sfeer of uitstraling. En omdat door stickers gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn, is deze vorm van decoratie zeer gebruiksvriendelijk. Meer over de fotostickers, lees je op deze pagina.

Diverse soorten fotostickers

Nikkel-art.com heeft een aanbod met diverse soorten fotostickers. Deze fotostickers hebben ieder een andere toepassing en kunnen dus voor diverse doeleinden worden gebruikt. De fotostickers die je bij Nikkel Art kunt aanschaffen, zijn de volgende:
1. Standaard fotostickers: standaard fotostickers zijn geschikt voor iedere vlakke ondergrond. Hierbij kun je denken aan gladde muren, kasten, deuren, tafels, bureaus, laptops, koelkasten en andere vlakke oppervlaktes die je met een fotosticker wil beplakken. Onder de standaard fotostickers vallen onder andere interieurstickers, sticker koelkasten, stickers tafels, muurstickers, Door stickers Animals en laptop stickers.
2. Vloerstickers: vloerstickers zijn niet hetzelfde als de standaard fotostickers, omdat de vloersticker specifiek ontworpen en geproduceerd wordt om op vloeren te plakken. Zo is een vloersticker voorzien van een speciale antislip toplaag die er niet alleen voor zorgt dat de sticker niet te glad is, maar ook de print beschermt tegen krassen, beschadigingen en verontreinigingen.
3. Magneetstickers: magneetstickers hebben een magneet op de achterkant. Hierdoor zijn deze stickers erg geschikt voor het versieren van metalen oppervlaktes, zoals koelkasten.
4. Raamstickers: raamstickers worden op het raam geplakt. Zo heb je bij de raamstickers de keuze uit FrontStick stickers (stickers die je aan de binnenzijde van een raam plakt, waarbij de print aan de buitenkant zichtbaar is) en gebrandschilderd glas stickers (stickers in de vorm van een doorzichtig folie, die de indruk geeft van gekleurd glas en aan beide zijden van het raam zichtbaar is).

Lees ook:  Fotobehang stenen in het zand bestellen

Je hebt dus niet alleen de keuze uit standaard fotostickers, maar je kunt jouw favoriete sticker in vele soorten en maten bestellen.

Diverse ontwerpen fotostickers

Daarnaast vind je niet alleen diverse soorten fotostickers, maar ook diverse ontwerpen voor jouw fotosticker. Ben je een groot liefhebber van de natuur en wil je de mooiste landschappen het liefst iedere dag in je woning kunnen bewonderen? Dan kies je voor een mooie door stickers landscape van Nikkel-art.com, om deze vervolgens op de muur, op de koelkast of zelfs op de tafel te plakken. Ben je juist op zoek naar een unieke sticker om jouw kantoor wat meer sfeer en leven te geven? Dan kies je bijvoorbeeld voor een vrolijke sticker met bloemen of een fotosticker met het sfeerbeeld van een drukke wereldstad om je kantoor net wat meer leven in te blazen.

Kortom: waar je jouw fotosticker ook wil plakken en welke sfeer je ook wil creëren met jouw fotosticker: door het grote aanbod van diverse ontwerpen voor stickers kun je altijd een geschikte fotosticker vinden voor jouw woning of kantoor.

Discover Wallpaper trends for 2022